AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin tarafından reddedilmek

Kahve falında sevdiğin tarafından reddedilmek

Kahve falında sevdiğin tarafından reddedilmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin tarafından reddedilmek gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdekilere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından reddedilmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin tarafından reddedilmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından reddedilmek anne baba hayır dualarının alınacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgili tarafından reddedilmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına işarettir.

Kahve falında erkek tarafından reddedilmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına tabir olunur.

Kahve falında biri tarafından reddedilmek bunun için sabırsızlanacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevgili tarafından reddedilmek kısmetinizin açılacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından reddedilmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir