AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği birinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında sevdiği birinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında sevdiği birinin hasta olduğunu görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği birinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Gene maddi konularda birilerinin dolandırıcılık amacıyla size sokulması da olasıdır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hasta görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanı hasta görmek yaralayacağına ve küstüreceğine, zinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği birinin hastalandığını görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin insanı hasta görmek dertlerinin sona ereceğine, çok doğru bir yol tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği birini hasta görmek kazançlı işlere girileceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin hastalandığını görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin hasta olduğunu görmek şansın açılacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir