AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızı hasta görmek

Kahve falında sevdiğin kızı hasta görmek

Kahve falında sevdiğin kızı hasta görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı hasta gördüyseniz:

  • Bir süredir şüpheli yaklaştığınız iş birlikleriniz veya ilişkileriniz varsa sonlandırma kararları devreye girebilir.

Kahve falında sevdiğin kızı hasta görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kızının hastalandığını görmek tebrik edileceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına delalet eder.

Kahve falında kızını hasta görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi kızını hasta görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının hasta olduğunu görmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, insanlarla iç içe olacağına delalet eder.

Kahve falında kızın hasta olduğunu görmek hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızını hasta olarak görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin birini hasta görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntının günden güne artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir