AnaSayfa / Genel / Kahve falında sesk yapmak

Kahve falında sesk yapmak

Kahve falında sesk yapmak düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, ün sahibi birisi olunacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına rivayet eder.

Kahve falında sesk yapmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız kişiler yıpratabilir, huzuru korumak için elinizden geleni yapmalı, uzlaşmacı olmalısınız.

Kahve falında ses kaydı yapmak onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sesk yapmak bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında sessizce gülmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına yorulur.

Kahve falında tabanca sesleri duymak çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baykuş sesi duymak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, hayaline kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kuran okuyan kadın sesi duymak işlerinin açılıp kazancının artacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek sesle gülmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, güçlükle elde edilecek başarı rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin sesini duymak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, dualarına karşılık alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir