AnaSayfa / Genel / Kahve falında ses kaydı yapmak

Kahve falında ses kaydı yapmak

Kahve falında ses kaydı yapmak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına rivayet eder.

Kahve falında ses kaydı yapmak gördüyseniz:

  • Aynı çizgide ilerleyerek veya aynı şeyleri tekrarlayarak ilerleme sağlamak veya çözüm üretmek zor olabilir.

Kahve falında ses kaydı yapmak sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında ses kaydı görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ses kaydı dinlemek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına delalettir.

Kahve falında kaymak yapmak gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğunun daim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sesk yapmak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında bal ve kaymak yemek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik kaybettiğini görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaybolmuş küpe görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir