AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran işitmek

Kahve falında kuran işitmek

Kahve falında kuran işitmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, daha fazla mal sahibi olacağına, itibar göreceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, maddi gücünün eksileceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran işitmek gördüyseniz:

  • Bazı mesajları almakta geç kalmanız söylediklerinizin ciddiye alınmaması anlamına gelebilir.

Kahve falında kuran işitmek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kuran sesi işitmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüden azar işitmek imkânlarının azalacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küfür işitmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında hakaret işitmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında azar işitmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında hocadan azar işitmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronundan azar işitmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, bir sebeple çok zorlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir