AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşır yıkamak

Kahve falında iç çamaşır yıkamak

Kahve falında iç çamaşır yıkamak itibar kazanacağına, rütbesinin yükseleceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, harama göz dikmeyeceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında iç çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Hafif gribal durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kirli iç çamaşırı yıkamak elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırını yıkamak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırlarını yıkamak sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşır yıkamak sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, sorunlar altında ezileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı yıkamak yönetici olacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek iç çamaşırı yıkamak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı yıkamak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırını kaybetmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, sıkıntıların azalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir