AnaSayfa / Genel / Kahve falında serçe öldürmek

Kahve falında serçe öldürmek

Kahve falında serçe öldürmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına tabir olunur.

Kahve falında serçe öldürmek gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kimselerin düşüncelerini dinlemeniz sizin için doğru bir yaklaşım olabilir.

Kahve falında serçe öldürmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Kahve falında serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında serçe kuşunun öldüğünü görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu öldürmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işarettir.

Kahve falında serçenin öldüğünü görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında eve serçe girdiğini görmek eskileri yâd edeceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında serçe kuşunu uçurmak kötü kişilere yakın olacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında uçan serçe görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir