AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sepet elma görmek

Kahve falında bir sepet elma görmek

Kahve falında bir sepet elma görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında bir sepet elma gördüyseniz:

  • Bazı hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında bir sepet elma görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sepet kırmızı elma görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sepete elma toplamak Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, çaresiz hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu elma görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma sepeti görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında sepet içinde elma görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sepette elma görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına yorulur.

Kahve falında bebek sepeti görmek huzurunu kaybedeceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir