AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepette yılan görmek

Kahve falında sepette yılan görmek

Kahve falında sepette yılan görmek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sepette yılan gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle aynı tarafta yer alabilirler.

Kahve falında sepetin içinde yılan görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, bazı engellerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında sepette yılan görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir sepet altın görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm sepeti görmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında bir sepet kırmızı elma görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına inanılır.

Kahve falında bir sepet incir görmek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına delalet eder.

Kahve falında sepet içinde yumurta görmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sepet içinde çiçek görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir