AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepette domates görmek

Kahve falında sepette domates görmek

Kahve falında sepette domates görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, büyük başarılara kazanılacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalet eder.

Kahve falında sepette domates gördüyseniz:

  • İçgüdülerini kontrol edemeyen veya sezgilerine göre davranan kişiler nedeniyle, belli konulardaki yönünüzü tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında sepette domates görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sepette patates görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında sepet görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, fırsatların heba edileceğine alamet eder.

Kahve falında bir sepet dolusu gül görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sepetin içinde yumurta görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu gül görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, şansın çalışmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu ekmek görmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sepet üzüm görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir