AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepette balık görmek

Kahve falında sepette balık görmek

Kahve falında sepette balık görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, kazancından başkalarına da vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sepette balık gördüyseniz:

  • Sizden farklı düşünen kişilerle biraraya gelmenizi ya da bazı şeyleri farklı ele almanızı sağlayacak aktivitelerde bulunmalısınız.

Kahve falında sepette balık görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, günü birlik tatillere çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık sepeti görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine delalet eder.

Kahve falında sepet dolusu balık görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında sepette yılan görmek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında bir sepet elma görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek sepeti görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kına sepeti görmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sırtında sepet görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir