Kahve falında balık sepeti görmek

Kahve falında balık sepeti görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, ev içinde mutluluğun artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık sepeti gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz var veya romantik planlar söz konusu olabilir.

Kahve falında sepet dolusu balık görmek sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında sepette balık görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balık sepeti görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sepette şeftali görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına tabir olunur.

Kahve falında sepet içinde çiçek görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sepet dolusu yumurta görmek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir sepet çiçek görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sepetli balon görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, böyle işlere kalkışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir