AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepet dolusu ekmek

Kahve falında sepet dolusu ekmek

Kahve falında sepet dolusu ekmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, nasiplerini alacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, bol muhabbette kalacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işaret eder.

Kahve falında sepet dolusu ekmek gördüyseniz:

  • Planlarda oluşacak kaçınılmaz değişikliklerle ilgili katkılarınız akraba veya arkadaşlarınızın sizi takdir etmesine neden olabilir.

Kahve falında sepet dolusu ekmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine işarettir.

Kahve falında sepet dolusu ekmek görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu gül görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu balık görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu yumurta görmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu çilek görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir sepet dolusu gül görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sepet dolusu yumurta görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir