AnaSayfa / Genel / Kahve falında semah döndüğünü görmek

Kahve falında semah döndüğünü görmek

Kahve falında semah döndüğünü görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında semah döndüğünü gördüyseniz:

  • harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış bir şeydir.

Kahve falında semah döndüğünü görmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, sıkıntılı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında semah çekenleri görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, büyük bir gelir toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında semah yapanları görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında semah yaptığını görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında semah dönen görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına yorulur.

Kahve falında semah dönenleri görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında semah oynamak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında semazen gibi döndüğünü görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir