AnaSayfa / Genel / Kahve falında semah dönen görmek

Kahve falında semah dönen görmek

Kahve falında semah dönen görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına yorulmaktadır.

Kahve falında semah dönen gördüyseniz:

  • Konuşma yeteneğinizin artışıyla istediğiniz kimseleri rahatlıkla etkileyebileceksiniz.

Kahve falında semah dönen görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında semah çekenleri görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında semah döndüğünü görmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında semah yapanları görmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında semah oynamak kısmetsizlik yaşayacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında semah dönenleri görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalettir.

Kahve falında semah yaptığını görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, gelirinden yana memnun olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir