AnaSayfa / Genel / Kahve falında semah çekenleri görmek

Kahve falında semah çekenleri görmek

Kahve falında semah çekenleri görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, İslami olarak günahlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında semah çekenleri gördüyseniz:

  • Şansını zorlayan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Kahve falında semah çekenleri görmek sevdiği kişilere kavuşacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında semah dönenleri görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, isteklerini yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında semah yapanları görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında semah döndüğünü görmek temize çıkacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında semah dönen görmek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında semah oynamak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında semah yaptığını görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerini çektirmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir