AnaSayfa / Genel / Kahve falında semah oynamak

Kahve falında semah oynamak

Kahve falında semah oynamak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, doğru yolu bulacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında semah oynamak gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler tekrar sizinle görüşmek veya bir arada olmak isteyebilirler.

Kahve falında semah oynamak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında semah dönenleri görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, işinde ustalaşacağına yorulur.

Kahve falında semah dönen görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında semah çekenleri görmek önemli kararlar alınacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında semah yaptığını görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında semah yapanları görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında semah döndüğünü görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölen biriyle oynamak zorlanacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir