AnaSayfa / Genel / Kahve falında semazen gibi döndüğünü görmek

Kahve falında semazen gibi döndüğünü görmek

Kahve falında semazen gibi döndüğünü görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında semazen gibi döndüğünü gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin düzene girdiğini görmek sizi rahatlatabilir.

Kahve falında semazen gibi döndüğünü görmek yeni yerler göreceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında semazenler görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında semazen resmi görmek kimse ile tartışmayacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde semazen görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında semazen olmak aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini semazen olarak görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dönen semazen görmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında semazenleri görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir