AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini çektirmek

Kahve falında dişlerini çektirmek

Kahve falında dişlerini çektirmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, şükredeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerini çektirmek gördüyseniz:

  • Eski aşklar moralinizi bozabilir.

Kahve falında ağrıyan diş çektirmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Kahve falında bütün dişleri çektirmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş ağrısı çeken birini görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alt azı diş çektirmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yirmilik diş çektirmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında dişçide diş çektirmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş çektireceğini görmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında tüm dişlerini çektirmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, başarıdan başarıya koşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir