AnaSayfa / Genel / Kahve falında erik ağacına çıkmak

Kahve falında erik ağacına çıkmak

Kahve falında erik ağacına çıkmak neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, verimin kaçacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erik ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Söz konusu kimsenin size karşı iğneleyici sözler sarfetmesi olasıdır.

Kahve falında erik ağacına çıkmak tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil erik ağacına çıkmak sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan sarı erik toplamak sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında mürdüm eriği ağacı görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında erik ağacını görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil erik ağaçları görmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına yorulur.

Kahve falında can eriği ağacı görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik yemek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir