AnaSayfa / Genel / Kahve falında selvi ağaçları görmek

Kahve falında selvi ağaçları görmek

Kahve falında selvi ağaçları görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, ev sahibi olacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, müjdeli bir haber alacağına delalettir.

Kahve falında selvi ağaçları gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi anlamayabilirler veya dinlemek istemiyor olabilirler.

Kahve falında selvi ağacı dikmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, garanti olacak makama oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında selvi ağaçları görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına işaret eder.

Kahve falında selvi ağacına çıkmak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında selvi ağacının yıkıldığını görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında selvi dikmek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göl içinde ağaç görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında birinin ağaçtan düştüğünü görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ayva ağacının çiçek açtığını görmek muradının gerçekleşeceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir