AnaSayfa / Genel / Kahve falında selvi ağacı dikmek

Kahve falında selvi ağacı dikmek

Kahve falında selvi ağacı dikmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine delalettir.

Kahve falında selvi ağacı dikmek gördüyseniz:

  • Paranızı veya değerli şeylerinizi koruyun.

Kahve falında selvi ağacı dikmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalet eder.

Kahve falında selvi dikmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında selvi ağaçları görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına alamet eder.

Kahve falında selvi ağacına çıkmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine alamet eder.

Kahve falında selvi ağacının yıkıldığını görmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına yorulur.

Kahve falında saksıya çam ağacı dikmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, helal kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında üzüm ağacı dikmek üzüntülerinin son bulacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gül ağacı dikmek kişinin her türlü zenginliğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir