AnaSayfa / Genel / Kahve falında sele kapılıp kaybolmak

Kahve falında sele kapılıp kaybolmak

Kahve falında sele kapılıp kaybolmak yeni işlere gireceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına inanılır.

Kahve falında sele kapılıp kaybolmak gördüyseniz:

  • Aşk, iş, sağlık alanlarında türlü fırsat, olanak veya şans yüzünü gösterecek.

Kahve falında sele kapılıp kaybolmak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalet eder.

Kahve falında sele kapılıp gitmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Kahve falında sele kapılan birini kurtarmak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sele kapılmış araba görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun sele kapıldığını görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sele gitmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının sele kapıldığını görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insanların sele kapıldığını görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir