AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı sele kaptırmak

Kahve falında arabayı sele kaptırmak

Kahve falında arabayı sele kaptırmak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, saadete ereceğine işaret eder.

Kahve falında arabayı sele kaptırmak gördüyseniz:

  • Ruhsal hastalıklara açıksınız.

Kahve falında arabayı sele kaptırmak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu sele kaptırmak fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına alamet eder.

Kahve falında sele kapılmış araba görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla sele kapılmak hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına yorulur.

Kahve falında sele görmek problemlerini çözeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine alamet eder.

Kahve falında arabanın sele kapıldığını görmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yağmurda sele kapılmak bütçesinin daralacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sele yakalanmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir