AnaSayfa / Genel / Kahve falında sele gitmek

Kahve falında sele gitmek

Kahve falında sele gitmek mal ve para kazanılacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, neşesine kavuşacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında sele gitmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle uyumlu bir iletişim içinde olacaksınız.

Kahve falında sele gitmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sele kapılıp gitmek geleceğinin de umut vadedeceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun sele kapıldığını görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında evinin sele kapıldığını görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurda sele kapılmak hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu sele kapılmak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işarettir.

Kahve falında insanların sele kapıldığını görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin sele kapıldığını görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir