AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek yollamak

Kahve falında çiçek yollamak

Kahve falında çiçek yollamak boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek yollamak gördüyseniz:

  • Aslında bunu zaten tahmin edebiliyordunuz.

Kahve falında çiçek yollamak kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askere yollamak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına işarettir.

Kahve falında paket yollamak kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, üstünlük elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunu askere yollamak yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine inanılır.

Kahve falında oğlunu askere yollamak başarılarının devamının geleceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölüye selam yollamak yorulacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında hediye yollamak toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yolcu yollamak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir