AnaSayfa / Genel / Kahve falında şelalenin üstünde olmak

Kahve falında şelalenin üstünde olmak

Kahve falında şelalenin üstünde olmak birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında şelalenin üstünde olmak gördüyseniz:

  • Ailenizle veya sizin için özel bir kişiyle yapacağınız planlar duygusal anlamda ilişkiyi derinleştirebilir.

Kahve falında şelalenin üstünde olmak evlatların hayırsız çıkacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında şelalenin üstünde görmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına alamet eder.

Kahve falında şelalenin üstünden geçmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında şelalenin üstünde yürümek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan su şelale görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında şelaleden inmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağda şelale görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Kahve falında bulanık şelale görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir