AnaSayfa / Genel / Kahve falında sela bindiğini görmek

Kahve falında sela bindiğini görmek

Kahve falında sela bindiğini görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, sermayesinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sela bindiğini gördüyseniz:

  • Başarılarınızın keyfini çıkartabilirsiniz.

Kahve falında sela bindiğini görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sela sesi duymak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine rivayet eder.

Kahve falında selahaddin eyyubiyi görmek şifaya kavuşacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi selasının okunduğunu duymak güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ezan ve sela duymak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cuma selası okumak yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm selası duymak iş hayatının düzeleceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine delalettir.

Kahve falında sela okumak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir