AnaSayfa / Genel / Kahve falında televizyon izlemek

Kahve falında televizyon izlemek

Kahve falında televizyon izlemek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, sorunlarından arınacağına inanılır.

Kahve falında televizyon izlemek gördüyseniz:

  • Sorulması gereken sorular var.

Kahve falında televizyon izlediğini görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında televizyon izlemek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında televizyonda film izlemek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle televizyon izlemek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini televizyonda izlemek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya rivayet eder.

Kahve falında televizyonda maç izlemek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında televizyon satmak ekmeğin ve paranın da artacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında televizyon hediye edildiğini görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, zorlukların baş göstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir