AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı düşürmek

Kahve falında ayakkabıyı düşürmek

Kahve falında ayakkabıyı düşürmek işini en iyi şekilde yapacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabıyı düşürmek gördüyseniz:

  • Çelişkiler içindesiniz.

Kahve falında ayakkabı düştüğünü görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıyı denize düşürmek planlarının bozulacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabının tekini suya düşürmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabının tuvalete düştüğünü görmek fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, dirliğin bozulabileceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı düşürmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında denize ayakkabı düşürmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabıyı suya düşürmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı düşürmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir