AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı düşürmek

Kahve falında ayakkabı düşürmek

Kahve falında ayakkabı düşürmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı düşürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere planlarınızı veya yapmak istediklerinizi anlatmanız zor olabilir.

Kahve falında ayakkabının tekini düşürmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında denize ayakkabı düşürmek zorlukların kolayca aşılacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı düştüğünü görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabıyı düşürmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabının düştüğünü görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabıyı suya düşürmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabının tekini suya düşürmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı düşürmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir