AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı denize düşürmek

Kahve falında ayakkabıyı denize düşürmek

Kahve falında ayakkabıyı denize düşürmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı denize düşürmek gördüyseniz:

  • Sizi üzen ya da düşündüren birşeyler varsa o konularda feraha çıkabilirsiniz.

Kahve falında denize ayakkabı düşürmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı denize düşürmek hayatının güzelleşeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabısını düşürmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı düşürmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabının tekini düşürmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının tuvalete düştüğünü görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabıyı tuvalete düşürmek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, işlerinin çok iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıyı suya düşürmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir