Kahve falında ayakkabı düştüğünü görmek

Kahve falında ayakkabı düştüğünü görmek bedeninin şifa bulacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, mal kayıpları da yaşayacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı düştüğünü gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Kahve falında ayakkabıyı düşürmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı düşürmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı denize düşürmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabının düştüğünü görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabının tekini düşürmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalete ayakkabı düşürmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine delalet eder.

Kahve falında denize ayakkabı düşürmek parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı düştüğünü görmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, hayırlı bir sürece girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top