AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker baskını görmek

Kahve falında asker baskını görmek

Kahve falında asker baskını görmek çok iyi şeylere, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, sözlerinden çıkmayacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker baskını gördüyseniz:

  • Uzun süredir görüşmediğiniz uzak bir akrabanız uzun süreli bir ziyarette bulunabilir.

Kahve falında asker baskını görmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına delalettir.

Kahve falında işyerini su baskını görmek kötü bir duruma düşüleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında sel baskınından kurtulmak emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su baskını sel görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz baskını görmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında evde su baskını görmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sel su baskını görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında silahlı baskın görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir