AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker yediğini görmek

Kahve falında şeker yediğini görmek

Kahve falında şeker yediğini görmek özgüveninde artış yaşanacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, gün sayacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında şeker yediğini gördüyseniz:

  • Maddi, mental veya fiziksel içerikli konularda atacağınız adımlar takdir almanızı sağlayabilir.

Kahve falında renkli şeker yediğini görmek her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında pamuk şeker yediğini görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında elma şekeri yediğini görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında şeker yediğini görmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine şeker yedirmek kazancını birkaç kat arttıracağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  işarettir.

Kahve falında toz şeker yedirmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına alamet eder.

Kahve falında bayram şekeri yediğini görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil şeker yediğini görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir