AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine şeker yedirmek

Kahve falında birine şeker yedirmek

Kahve falında birine şeker yedirmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına işaret eder.

Kahve falında birine şeker yedirmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin planları ya da düzenlemeleri değişebilir.

Kahve falında şeker yediğini görmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında tatlı şeker yediğini görmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma şekeri yediğini görmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında bayram şekeri yediğini görmek güzelleşeceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalettir.

Kahve falında çikolatalı şeker yediğini görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birine şeker yedirmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında pamuk şekeri yediğini görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında naneli şeker yediğini görmek daha pozitif biri olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir