AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz şeker taşımak

Kahve falında toz şeker taşımak

Kahve falında toz şeker taşımak müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, haneye dertlerin gireceğine , huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına rivayet eder.

Kahve falında toz şeker taşımak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında toz şeker taşımak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında toz şeker yediğini görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, tüm arzularının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toz şeker almak verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında toz şeker çalmak işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz toz şeker görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına işaret eder.

Kahve falında toz şekeri dökmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işarettir.

Kahve falında toz şeker aldığını görmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toz şeker tartmak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir