AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker satın almak

Kahve falında şeker satın almak

Kahve falında şeker satın almak hayırlı yollara gireceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, içinin rahatlayacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında şeker satın almak gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu ya da durumu tamamıyla değiştirebilecek güce sahipsiniz.

Kahve falında şeker satın aldığını görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toz şeker satın almak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında şeker satın almak hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında şeker fasulyesi görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına inanılır.

Kahve falında buzdolabında şeker görmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, aşkının da kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekşi şeker yemek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına alamet eder.

Kahve falında yumuşak şeker görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında bir çocuğa şeker vermek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir