AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker aldığını görmek

Kahve falında şeker aldığını görmek

Kahve falında şeker aldığını görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, kısmetlerinin açılacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, çirkin sözler işitileceğine işaret eder.

Kahve falında şeker aldığını gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, gayrimenkul başlıklı konuları veya iş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanız gerekebilir veya istenebilir.

Kahve falında şeker aldığını görmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden şeker aldığını görmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında başkasının şeker aldığını görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, maddi yükünün artacağına işaret eder.

Kahve falında toz şeker aldığını görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında şeker satın aldığını görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şekersiz aşure görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine delalettir.

Kahve falında şeker pembe elbise görmek elindeki malların gideceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına inanılır.

Kahve falında şekerli su görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir