AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden şeker aldığını görmek

Kahve falında birinden şeker aldığını görmek

Kahve falında birinden şeker aldığını görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden şeker aldığını gördüyseniz:

  • Samimi olmayı başaramayacaksanız konuşma girişiminde bulunmamanızda fayda var.

Kahve falında başkasının şeker aldığını görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden şeker aldığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeker aldığını görmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, ailesinin de büyük olacağına alamet eder.

Kahve falında toz şeker aldığını görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine delalet eder.

Kahve falında şeker satın aldığını görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında ölen kişiden şeker almak rahat rahat yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Kahve falında elma şekeri görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalet eder.

Kahve falında şeker kamışı yemek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, çalıştığına değeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir