Kahve falında şeker kusmak

Kahve falında şeker kusmak başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında şeker kusmak gördüyseniz:

  • Romantizm sevgi temalı ilişkilere iyi gelebilir.

Kahve falında şeker kusmak yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında yediğin yemeği kusmak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında banyoya kusmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kusmak hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpük kusmak yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan kusmak sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına yorulur.

Kahve falında bütün balık kusmak hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzüne kusmak takdir edileceği işler yapacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir