AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker kaynatmak

Kahve falında şeker kaynatmak

Kahve falında şeker kaynatmak yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında şeker kaynatmak gördüyseniz:

  • Hiç olmadığınız kadar politik olmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında şeker kaynatmak sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak kayması görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında kahve kaynatmak bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına yorulur.

Kahve falında çay suyu kaynatmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynını ölmüş görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine işaret eder.

Kahve falında kazanda çamaşır kaynatmak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında tencere kaynatmak yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine delalet eder.

Kahve falında lahana kaynatmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir