AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay suyu kaynatmak

Kahve falında çay suyu kaynatmak

Kahve falında çay suyu kaynatmak insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, dinde tartışmaya, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında çay suyu kaynatmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı önemsemeniz güç kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında çay suyu kaynatmak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, çok sayıda borca gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaynayan çay görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çay kaynatmak çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına tabir olunur.

Kahve falında ocakta su kaynatmak işlerin bir anda azalacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına inanılır.

Kahve falında çaydanlıkta su kaynatmak darp edileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında yerden su kaynattığını görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ocakta kaynayan su görmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında tencerede kaynayan su görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir