AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker ikram etmek

Kahve falında şeker ikram etmek

Kahve falında şeker ikram etmek işlerine yeni işler katacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, işlerinin büyüyeceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, fırsatların elden kaçacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, üzüntülerinin biteceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeker ikram etmek gördüyseniz:

  • Belli unutkanlıklar, rötarlar, yanlış aramalar, yanlış ödemeler, karışan hesaplar v.b bir sürü konu söz konusu olabilir.

Kahve falında misafire şeker ikram etmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeker ikram ettiğini görmek mutlu günlerin yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında şeker ikram etmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğine kahve ikram etmek işlere nazar değeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında salatalık ikram etmek maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye kahve ikram etmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yiyecek ikram etmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çay kahve ikram etmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir