AnaSayfa / Genel / Kahve falında salatalık ikram etmek

Kahve falında salatalık ikram etmek

Kahve falında salatalık ikram etmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında salatalık ikram etmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Kahve falında salatalık ikram etmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında salatalık ve acur görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye salatalık vermek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına delalettir.

Kahve falında kurtlu salatalık görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında salatalık koparıp yemek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soyulmuş salatalık görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, eline geçen malları tutamayacağına delalet eder.

Kahve falında salatalık vermek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında salatalık almak verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir