AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker çalmak

Kahve falında şeker çalmak

Kahve falında şeker çalmak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, her şeyin sarpa saracağına, kişinin daha çok kazanacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeker çalmak gördüyseniz:

  • Sana yardım etmek isteyen dostların uzaklaşma eğiliminde olabilirler.

Kahve falında şeker çalmak sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına delalettir.

Kahve falında toz şeker çalmak insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında bayram şekeri çalmak sorunların büyük darbeler vuracağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara yorulur.

Kahve falında leblebi şekeri görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında elma şekeri almak işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında top şeker görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında şeker sucuğu yemek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında şekerli kurabiye yemek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir