AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma şekeri almak

Kahve falında elma şekeri almak

Kahve falında elma şekeri almak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma şekeri almak gördüyseniz:

  • Kendinizi işinize verebilirseniz sorunları kolayca çözebileceksiniz.

Kahve falında elmalı şeker görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında elma şekeri yapmak geçim derdinin olmayacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Kahve falında elma şekeri yediğini görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine delalettir.

Kahve falında elma şekeri yemek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elmalı şeker yemek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında elma şeker görmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında elma şekeri almak çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında elma şekeri görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir