AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehri su basmak

Kahve falında şehri su basmak

Kahve falında şehri su basmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, şansın çalışmaya başlayacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında şehri su basmak gördüyseniz:

  • Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Kahve falında şehri su basmak büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine işarettir.

Kahve falında şehrin sular altında kaldığını görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, isabetli kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında şehri su bastığını görmek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işyerini su basmak üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su basmak elindeki herşeyi kaybedeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yolu su basmak onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evi temiz su basmak sorunlarının günden güne azalacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatak odasını su basmak işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, çok uğraş vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir