AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehid mezarı görmek

Kahve falında şehid mezarı görmek

Kahve falında şehid mezarı görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şehid mezarı gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri, ekip çalışmaları ya da fikir paylaşımında bulunacağınız ortamlar mevcut durumunuzu güvence altına almanıza yardım edebilir.

Kahve falında şehitlik mezarlığı görmek hem moral hem de çareler bulacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine inanılır.

Kahve falında şehid mezarı görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şehidi canlı görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında şehitle konuşmak iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına yorulur.

Kahve falında şehite su vermek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına inanılır.

Kahve falında şehid cenazesi görmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında şehide dua etmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında şehid görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir